Την άνοδο του στη Volleyleague των ανδρών πανηγυρίζει από χθες ο Φίλιππος Βέροιας που φέτος ήταν και η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας του.
Χθες, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους σωματείων της Α2 Ανδρών και βγήκε “λευκός καπνός” αφου αποφάσισαν να αποδεχθούν τα σωματεία την πρόταση του Γιώργου Καραμπέτσου για διακοπή του πρωταθλήματος ,την ανακήρυξη πρωταθλητών των ομίλων ,Φίλιππου Βέροιας και Μίλωνα που θα παίξουν απο την νέα περίοδο στην μεγάλη κατηγορία και την παραμονή όλων των ομάδων στην κατηγορία !
Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε οτι θα ισχύσουν δύο μεταγραφικές περίοδοι Αύγουστο και Ιανουάριο και ότι θα γίνει οποσδήποτε η Pre League Ανδρών .
Δικαίωμα να παίξουν στην κατηγορία θα έχουν οι 4+4 ομάδες απο την Α2 και αυτές που θα υποβιβαστούν απο την Α1 ,οτι οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν σε ποιά κατηγορία θέλουν σε χρονικό όριο που θα καθοριστεί και εαν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός 10 για να γίνει η κατηγορία θα ζητηθεί να συμπληρωθεί και απο άλλες ομάδες της Α2 και ακόμη και απο την Β΄Εθνική !
Επίσης είπε πως για να μειωθούν τα εξοδα των ομάδων θα μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας για την κατηγορία αυτή .