Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Νίκος Παλαιοκώστας

Μεγαλύτερος αδελφός του Βασίλη Παλαιοκώστα

Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο μεγαλύτερος αδερφός του περιβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο των Τρικάλων σε ηλικία 65 ετών.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας για χρόνια δρούσε μαζί με τον αδερφό του, Βασίλη Παλαιοκώστα, αλλά και μόνος του κάνοντας ληστείες. Μετά την αποφυλάκισή του εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο Νίκος Παλαιοκώστας υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και δεν άντεξε.

Μάλιστα, είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο, είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης και ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην Α’ Παθολογική όπου νοσηλευόταν και συγχρόνως έκανε αιμοκάθαρση.

Διαβάστε επίσης  Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Μάνεση για την Σούζυ Καζαντζίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: trikalaola.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφία: Eurokinissi