Γι’ ακόμη μία φορά ο Σύλλογος Τεχνών, Εικαστικών και Πολιτισμού Βόρειας Χαλκιδικής (ΣΤΕΠ) εντυπωσίασε με την πρωτοβουλία και τα έργα του.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησε στο εργαστήρι του, στην Παλαιόχωρα Χαλκιδικής, την εικαστική έκθεση «Θύμησες κι Αναμνήσεις».
Μία έκθεση που φιλοξένησε έργα των μαθητριών του συλλόγου και που ήταν γεμάτη χρώματα, μνήμες, πρόσωπα και στιγμές από το παρελθόν,
Εικόνες αρμονικά δεμένες. Εικόνες που ξύπνησαν στο μυαλό και γέννησε η φαντασία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η χαρά των διοργανωτών απερίγραπτη.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου, όπως ο βουλευτής κ. Απόστολος Πάνας, ο δήμαρχος Πολυγύρου κ. Γεώργιος Εμμανουήλ, οι αντιδήμαρχοι κ. Ευάγγελος Αρβανίτης και κ. Άκης Σακελλάρης, ο κ. Ταρκάσης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κατερίνα Αβέρη, κ. Μαρία Αβέρη, κ. Σμαρώ Καρακατσάνη και κ. Ζέρβα, η πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιόχωρας, κ. Μαλανδρή Ελένη, ο πρόεδρος Κοινότητας Ριζών κ. Στύλος καθώς επίσης, η πρόεδρος συλλόγου γυναικών Ζερβοχωρίων, κ. Λειβαδιώτου, η σύζυγος του δημάρχου κ Ουγκρενίδου, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη, κ. Παπακούλα.
Ο Σύλλογος Τεχνών, Εικαστικών και Πολιτισμού Βόρειας Χαλκιδικής (ΣΤΕΠ) ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που διέθεσε λίγο από το χρόνο του για να παρευρεθεί στην έκθεση.
Πηγή φωτό: halkidikinews.gr