Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονη για μαστροπεία – Στο σπίτι της βρέθηκαν 35940 ευρώ

χειροπέδες αστυνομία σύλληψη

Κρατούσε σημειωματάριο με τις εισπράξεις της ημέρας

Μια 52χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες του τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, διαπιστώθηκε ότι η 52χρονη διατηρούσε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου προωθούσε στην πορνεία γυναίκες, με σκοπό την κερδοσκοπία, εκμεταλλευόμενη τα μισά από τα έσοδα που λάμβαναν.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε το διαμέρισμα με την κατηγορούμενη και τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό αντικειμένων σχετικών με τις ερωτικές πράξεις, σημειωματάριο με ραντεβού και 190 ευρώ.

Από την έρευνα στην οικία της κατηγορούμενης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35.940 ευρώ και σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν τις εισπράξεις ανά ημέρα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε κύκλωμα μαστροπείας

H 52χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ