Λάρισα: Στον Βασίλη Καλογήρου ανήκει πιθανότατα η σορός στον Τύρναβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τύρναβος Βασίλης Καλογήρου

Οι γονείς του βρίσκονται στο σημείο

Στιγμές αγωνίας στην Λάρισα καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στην περιοχή του Τυρνάβου όπου βρέθηκε σορός σε προχωρημένη σήψη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για το πτώμα του Βασίλη Καλογήρου, του 39χρονου που είχε εξαφανιστεί από την Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου.

Οι γονείς του βρίσκονται στο σημείο πρόκειται για να αναγνωρίσουν τη σορό, η οποία φορούσε μπλε μπουφάν, τζιν και γυαλιά σαν κι αυτά του Βασίλη.

Στις 12 το μεσημέρι το πτώμα εντοπίστηκε από υπάλληλο που εργάζεται σε ποιμνιοστάσιο, αφού τα σκυλιά τις τελευταίες ημέρες γάβγιζαν προς το σημείο εκείνο, το οποίο είναι δυσπρόσιτο, μακριά από δρόμο και πολύ μακριά από τον ποταμό Πηνειό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 38χρονο που αγνοείται για τρίτη φορά σε διάστημα ενός έτους

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκε η σορός στο σημείο και γι’ αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς στο κεφάλι του υπάρχει ένα εμφανές χτύπημα.

Μιλώντας στο newsbomb.gr, ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε πως κατά 95% πρόκειται για τον Βασίλη Καλογήρου και υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που ταυτίζονται με τον αγνοούμενο, όπως τα ρούχα. Ανέφερε δε ότι η σορός που βρέθηκε φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι.