Τρόμος για γυναίκα στην Θεσσαλονίκη – 43χρονος την απείλησε με ξύλινο κοντάρι για να την ληστέψει

Χαλκιδική Θεσσαλονίκη

Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές

Εναν εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστος αφού την απείλησε με ένα ξύλινο κοντάρι, προσπάθησε να την ληστέψει.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ένας 43χρονος αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα μίας 43χρονης.

Υστερα από αναζητήσεις, ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το κοντάρι.

Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος συνελήφθη αφού έπαιξε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Στο μεταξύ, τρία δελτία συνολικής αξίας 450 ευρώ έπαιξε 46χρονος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη, αλλά την ώρα που πήγε να τα πληρώσει προφασίστηκε ότι δεν είχε χρήματα πάνω του κι ότι θα πήγαινε σε ΑΤΜ να κάνει ανάληψη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία που λήστεψε έξι καταστήματα σε έναν μήνα- 26.000 ευρώ η λεία τους

Όταν δεν επέστρεψε στο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο 46χρονος να συλληφθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ