Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ

Η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ με μία λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τον θάνατο του 31χρονου μπακ της Εθνικής ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ από τον απρόσμενο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή. Με μία λιτή ανακοίνωση ζήτησε από τα ελληνικά και τα αγγλικά Μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή» αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε το ελληνικό και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης (09/10) και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 22:20, φτάνοντας άμεσα στο σπίτι του. Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, “παγώνοντας” την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης  Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο: Πέθανε η Σούζυ Καζαντζίδου

Δείτε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του – Που καταλήγουν οι αρχές για τα αίτια θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μάιο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Πηγή φωτό: Eurokinissi