Ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.
Πλέον, στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (7/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2) με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την φάση των 16 του Conference.
Δείτε επίσης: Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης στην πρεμιέρα των πλέι οφ – Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ο Δικέφαλος βέβαια, έμαθε τη Δευτέρα ότι ο Άρης θα είναι ο πρώτος του αντίπαλος στα playoffs και μάλιστα θα τον υποδεχθεί χωρίς τους φιλάθλους του στην Τούμπα, αφού έχει τιμωρηθεί από τη ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Το κρίσιμο λοιπόν ντέρμπι με τον συμπολίτη έρχεται ενδιάμεσα στα δύο μεγάλα ματς με την Ντιναμό, ωστόσο μπορεί να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη και τον πρώτο αγώνα απέναντι στους πρωταθλητές Κροατίας.
Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ χωρίς τους φιλάθλους του μετά την απόφαση της UEFA να απαγορεύσει την μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.
Στα αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει τα νέα από τις εξετάσεις που θα κάνει ο Αλί Σαμάτα που αποχώρησε από τον αγώνα με τη Λαμία με πρόβλημα στη μέση. Ο Τανζανός είχε ενοχλήσεις και μετά το τέλος του αγώνα, βάδιζε με δυσκολία, και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Μπορεί ο Σαμάτα να είναι φανερό ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση ωστόσο ο προπονητής του και μετά τον χθεσινό αγώνα φρόντισε να τον στηρίξει με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.
Επιστροφές σε σχέση με τη Λαμία
Σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία θα επιστρέψει ο Στέφαν Σβαμπ που ήταν τιμωρημένος στην αυλαία της κανονικής περιόδου αλλά ο 55χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιβάν Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες που δεν βρίσκονται, όπως και ο τραυματίας Ζόαν Σάστρε, στη λίστα που κατέθεσε ο Δικέφαλος στην UEFA.
Από το μέτωπο των τραυματιών δεν αναμένονται επιστροφές. Εκόνγκ και Μιχαηλίδης θα παραμείνουν στα…πιτς και ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κροατία με δυο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη. Αν επιστρέψει κάποιος από τους απόντες αυτός θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που δεν ταξίδεψε λόγω ίωσης στη Λαμία.
Αν και είναι ακόμη νωρίς, το σχήμα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φαίνεται ότι θα απέχει πολύ από αυτό που ξεκίνησε στον χθεσινό τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου.
Πηγή: sport24.gr