Γιώργος Φλωρίδης για Ροδόπη: «Oργανωμένες μεταφορές μουσουλμάνων από τη Γερμανία με έτοιμα ψηφοδέλτια»

Γιώργος Φλωρίδης πρώην υπουργός επί ΠΑΣΟΚ

Σοβαρή η καταγγελία του πρώην υπουργού επί ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το θέμα της Ροδόπης και τώρα ο πρώην υπουργός επί ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στο ONE στις εκλογές έγινε καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως τονίζει στη Συνθήκη της Λωζάνης.

«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λωζάνης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: “Στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου”

Όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Φλωρίδης «Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες χριστιανοί στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται».

Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε: «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»

Πηγή φωτό: Eurokinissi