Κυριάκος Μητσοτάκης: Επαιξε… βελάκια στα «backstage» της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα (11/6) το πρωί στον ΣΚΑΪ για να δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά.

Σε ένα από τα διαλείμματα της συνέντευξης που έδωσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε… βελάκια, σε ένα στόχο που έχουν τοποθετήσει οι εργαζόμενοι στα backstage του studio του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: “Ο Τσίπρας ήξερε πως η Τουρκία έκανε προεκλογική εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του”

Μάλιστα έκανε και σχόλιο που δείχνει πως ξέρει από βελάκια, και συγκεκριμένα να κατέβει πιο κάτω ο στόχος.

Και δεν ήταν ο μόνος, αφού μετά στο studio ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο Κωστής Χατζηδάκης είπε πως έριξε 2 φορές αφού την πρώτη πήγε χάλια, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος δε θέλησε να ρίξει για να μην χαλάσει ένα ρεκόρ που είχε από παλιά.

Διαβάστε επίσης  Μόνιμα μέτρα στήριξης σε ενοικιαστές, χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους και ΑΜΕΑ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης