Θετικός στον κορονοϊό ο Εμπίντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς

Βρίσκεται από την Δευτέρα στο πρωτόκολλο υγείας του NBA

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Τζοέλ Εμπίντ και έτσι από τη Δευτέρα (08/11) βρίσκεται στο πρωτόκολλο υγείας κι ασφάλειας του NBA.

Ο τέσσερις φορές All-Star Τζοέλ Εμπίντ, που ούτως ή άλλως αναμενόταν να ξεκουραστεί στον αγώνα της Δευτέρας (08/11) με τους Νικς στη Νέα Υόρκη, έγινε ο τέταρτος παίκτης των 76ερς που μπήκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο, μετά τους Τομπίας Χάρις, Μάτις Θάιμπουλ και Αϊζάια Τζόε και έτσι θα χάσει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ντάνι Γκριν, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ενοχλήσεις στον προσαγωγό παραμένει αμφίβολος, αν και το πρωί της Δευτέρας συμμετείχε στις ασκήσεις με σουτ.

Ο Εμπίντ μένει εκτός δράσης, μετά τη σαββατιάτικη (06/11) εξαιρετική εμφάνισή του με 30 πόντους και 15 ριμπάουντ κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, έχοντας την εφετινή σεζόν 21,4 πόντους, 9,4 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα. Οι Σίξερς προηγούνται στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 8-2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *