Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: 5μελης οικογένεια νοσεί με τη μετάλλαξη Δέλτα

Ανησυχία στην Θεσσαλονίκη για την μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, με την μετάλλαξη Δέλτα, γνωστή και ως ινδική μετάλλαξη, νόσησε μια πενταμελή οικογένεια από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου, όταν τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας έκαναν self test για να πάνε στο σχολείο τους.

Αφότου βρέθηκαν θετικά, έκαναν και οι γονείς τεστ κορoνοϊού. Μετά το θετικό αποτέλεσμα των γονιών, και οι πέντε τέθηκαν σε καραντίνα.

Στο τέλος της 10ημέρας της καραντίνας, το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι νοσεί από την μετάλλαξη «Δέλτα».

«Επειδή ο δικός μου δειγματοληπτικός έλεγχος ανήκει στην μετάλλαξη ‘’Δέλτα’’ θεωρήθηκε ότι όλη η οικογένεια έχει την ινδική μετάλλαξη. Ήρθε ειδικό συνεργείο σπίτι και μας έκανε μοριακό έλεγχο. Τα παιδιά βγήκαν αρνητικά, εγώ και η γυναίκα μου παραμέναμε θετικοί. Μας είπαν να συνεχίσουμε την καραντίνα» δήλωσε αποκλειστικά στο «Live News» o 47χρονος.

Όπως τόνισε, η σύζυγος και τα παιδιά του πέρασαν πολύ ήπια τη νόσηση με την μετάλλαξη «Δέλτα».

«Με αυτά που ακούς καθημερινά, φοβάσαι μη σου κάνει υποτροπή ή πνευμονία. Ενδεχομένως κολλήσαμε σε κάποιο μαγαζί που φάγαμε ή σε κάποιο σούπερ μάρκετ. Δεν μπορούσαμε να εντοπίσουμε την πηγή».

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *