Η στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγο της στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη στην Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς και ΜΜΕ της Μεγάλη Βρετανίας ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση.
Μιλώντας στη Sun, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς πατέρα της Καρολάιν περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον γαμπρό του από το μνημόσυνο της κόρης του, ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του στα Γλυκά Νερά.
«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.
Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».
Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.
Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους του ζευγαριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.
Πηγή: protothema.gr