Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 22χρονο Βασίλη – Σε κλίμα οδύνης το “τελευταίο αντίο” στον Εύοσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη Βασίλης Μαλαματάς

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/5) η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου Βασίλη Μαλαματά.

Ο άτυχος νεαρός, που ήταν φαντάρος, κατέληξε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης έφυγε με τη μηχανή του από το σπίτι του στην Σταυρούπολη με προορισμό το στρατόπεδο που υπηρετούσε στη Νέα Μεσήμβρια του νομού Θεσσαλονίκης.

Η μοίρα, όμως, του επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του το βράδυ της 29ης Μαΐου, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Βασίλης Μαλαματάς τραυματίστηκε θανάσιμα.

“Ο γιος μου υπηρετούσε στο στρατό. Το Σάββατο ήταν στο σπίτι μας και στις 20:10 έφυγε χαρούμενος να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Ήταν ήρεμος, ο πατέρας του προσφέρθηκε να τον πάει αυτός με το αυτοκίνητο μας, άλλα ο γιος μας ήθελε να πάει μόνος του”, λέει στο newsit.gr με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Βασίλη, Όλγα Μαλαματά, και προσθέτει: “Στις 20:40 μας πήρε τηλέφωνο ο λοχαγός του και μας ενημέρωσε ότι το παιδί μας είχε θανατηφόρο τροχαίο. Το τροχαίο έγινε σε διασταύρωση στο κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε το γιο μου, να έχει παραβιάσει το stop”.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ένας άνδρας μετά από παράσυρση αυτοκινήτου

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του Βασίλη Μαλαματά έφυγε από τη μηχανή και χτύπησε σε μια κολώνα. “Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο γιος μου ήταν πολύ προσεκτικός στην οδήγηση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί θα χαθούν κι άλλες ζωές”, αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Όλγα Μαλαματά.

Την ίδια ώρα, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο απεικονίζεται ο Κώστας Μαλαματάς να οδηγεί τη μηχανή του δύο με τρία δευτερόλεπτα πριν από την μοιραία σύγκρουση. Η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 -150 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης. Ο 22χρονος κινείται με την μηχανή του με κατεύθυνση από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως βλέπετε στην οθόνη σας, χωρίς να προμηνύει τίποτα το τραγικό γεγονός που θα ακολουθούσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *