Μητσοτάκης: “Εφικτό το χρονοδιάγραμμα για τα έργα της Θεσσαλονίκης”

Εφικτό χαρακτήρισε το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τα έργα της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή του ομιλία στα πλαίσια του Thessaloniki Helexpo Forum που ολοκληρώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

“Δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που μιλάνε και δεν κάνουν τίποτα στην πράξη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για καθυστερήσεις στα βασικά έργα υποδομής στη Θεσσαλονίκη και το τι θα κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

Διαβάστε επίσης  Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου: «Η σκέψη μας στο ποίμνιο του Βατικανού»

Παράλληλα, ο κ. Μητοστάκης είπε πως το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι φιλόδοξο, αλλά εφικτό.

Μίλησε αναλυτικά για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και για την εξέλιξή τους. «Αυτά που έχουν γίνει είναι πολλά για έναν χρόνο και την ίδια ταχύτητα και προσήλωση στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων θα επιδείξουμε κι από δω και στο εξής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *