Επίδομα παιδιού: Ανοίγει ξανά το Α21, λίγο πριν την πληρωμή της ΣΤ’ δόσης

Από πότε θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα

Από πότε θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα

Από 20/12 θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα στους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21, για το έτος 2019 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Παράλληλα, η στ’ δόση αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 24 Δεκεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, ωστόσα τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ από τις 23 Δεκεμβρίου το απόγευμα.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou) μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020.

Διαβάστε επίσης  Τεράστιο το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα - Η μείωση των εργαζόμενων και τα σενάρια

Μετά τις 15/01/2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτηση Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2019.