Μάριος Παπαγεργίου: “Είχα δει στο δικαστήριο τους συλληφθέντες”, λέει η μητέρα του

H μία μετά την άλλη έρχονται οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρε στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Kαι αυτό γιατί συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα ως εμπλεκόμενα για τη δολοφονία του 26χρονου το 2012. Μάλιστα, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ανέφερε πως είχε δει τους συλληφθέντες στα δικαστήρια.

Δείτε επίσης: Οι συνομιλίες που οδήγησαν στα ίχνη των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

«Τους είχα δει και στα δικαστήρια. Ήταν μες την υπόθεση όλοι αυτοί» λέει στο η μητέρα που δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το άδικο τέλος του παιδιού της, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια και η σορός του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

«Είμαι πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη. Η συγκίνηση αυτή και η ψυχική κατάσταση δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση (ΦΩΤΟ)

Σε βάρος των δύο αντρών, ηλικίας 53 και 54 ετών ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για τους δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη είναι εκείνοι που έκαναν υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα, τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το anikolouli.gr αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi